2perc

11 titok, amit nem tudtál a Jóbarátokról

11 tény, amit még te sem hallottál egyik kedvenc sorozatodról!

1. Courteney Cox mások öltözőjébe is megszállottan bejárt takarítani,

y99_cox_aniston

ugyanis a valóságban is annyira tisztaságmániás volt, mint a sorozatban Monica. „Valljuk be, egyszerre imádnivaló és intelligens, ő egyszerűen nagyon rendben van. Ő Monica” – mondta Marta Kauffmann, a sorozat társrendezője 1995-ben. „Mindig az övé a legtisztább öltöző. Még a többiekébe is bejár takarítani, mert nem hajlandó úgy bemenni bárhova, hogy ott kosz van.”

2. A színészek sorsot húztak a nagyobb, kényelmesebb öltözőkért.

1996 THE CAST OF THE TV HIT SERIES "FRIENDS"

A sorozat 2000-ben címlapsztori volt a People magazinban, melyben megemlítették, hogy a színészek a véletlenre bízták, ki melyik öltözőt kapja. Két nagyobb öltöző állt rendelkezésre, és évente megismételték a sorsolást. Korábban a Rolling Stone magazin 1995-ös cikkében szintén beszámolt a színészgárda öltözőiről. Itt azt írták, hogy nagyon hasonlítottak George Clooney és Noah Wyle szobáihoz, amit a Vészhelyzet forgatása közben használtak. A Rolling Stone szerint Clooney-ék maguk is látták ezt, annyira, hogy még az „ER” (Vészhelyzet) feliratot is kirakták a Jóbarátok öltözőjének ajtajára.

3. Állítólag a színészeknek alá kellett írniuk, hogy nem fekszenek le egymással.

Friends

1997-ben az Elle kérdezte meg Coxot, hogy lehet-e hinni annak a pletykának, miszerint írásba kellett foglalniuk a szereplőknek, hogy nem fekszenek le egymással. Cox nevetve válaszolt: „Nincs ilyen, és soha nem is volt!”

4. Ennek ellenére a stáb csak akkor rázódott igazán össze, mire már mindenki lefeküdt mindenkivel

Friends

- legalább is Lisa Kudrow (a filmben Phoebe-t alakítja) egyszer erről viccelődött. Egy 1996-os US Weekly címlapsztoriban megkérdezték Jennifer Anistont (a filmben Rachel), Lisa Kudrowot és Courteney Coxot, hogy mi lenne, ha a férfi szereplők meglátnák őket meztelenül. Cox szerint nem váltott volna ki belőlük különösebb reakciót, Aniston pedig arról viccelődött, hogy úgy lesokkolta volna őket, hogy „sírva rohantak volna be a kis szobáikba.” Ezután Cox arról számolt be, hogy úgy tekintenek egymásra, mint a testvérekre, mire Kudrow így reagált: „Úgy érted, miután leálltunk azzal, hogy egymással kavarjunk?”

5. Az írók kördiagramot vezettek a megszólalásokról és a poénokról, ügyelve arra, hogy mindenkinek egyenlő arányban jusson mindkettőből.

Friends - Season 1

A fentebb említett People-cikk arról is beszámolt, hogy egy ideig az írók kördiagramokon vezették a szereplők megszólalásait és poénjait annak érdekében, hogy mindenkinek egyenlő arányban jusson a jóból. Egy idő után erre már nem volt szükség, automatikusan tudták, hogy kinek mennyi szöveget kell adniuk.

6. Cox egy édességgel teli szentélyt tartott fönn magának a forgatás alatt.

FRIENDS

Egy másik cikkben arról írtak, hogy Cox régebben híres volt az édességek, cukorkák imádatáról. A legnagyobb kedvence a Butterfinger, egy kis csokiszelet volt (hazánkban nem forgalmazzák).

7. Matthew Perry (Chandler), Matt LeBlanc (Joey) és David Schwimmer (Ross) videojátékokkal játszottak két jelenet forgatása között.


Matt Le Blanc And Matthew Perry Star In The Latest Season Of Friends

A People magazin szerint a srácok szünetekben Super Mariózással vezették le a feszültséget.

8. Paul Rudd úgy kapta meg a szerepét, hogy a válogatás vezetője egyetlen szót írt fel magának a meghallgatása közben: „Álomszerű.”

2003 Sundance Film Festival

A meghallgatásokat vezető Leslie Litt elmesélte a Huffington Postnak Rudd beválogatásának körülményeit. „Paul egyike volt azon keveseknek, akik Mike szerepéért küzdöttek” – mondta Litt. „Csináltunk egy válogatást a szerepre, de nem nagyon találtunk senkit, aki igazán jó lett volna. Paul elvállalt egy gyors szövegolvasást Lisa Kudrow-val, és én közben csak ennyit írtam fel magamnak: álomszerű!”

9. David Schwimmer vezetésével a fiúk vették rá Jennifer Anistont, hogy szokjon le a folyamatos késésről.

Friends

„A srácok megjegyezték, hogy szedjem kicsit össze magam” – mesélte Aniston a US Weeklynek. „David jött oda hozzám. Nagyon kedves volt. Pont aznap, amikor nem jelzett az ébresztőm.” Aniston szerint David mindezt jó szándékból tette, de állítólag a fiúk többször panaszkodtak a lányokra, hogy folyamatosan késnek. Kudrow ezt azzal magyarázta, hogy nekik többet kell készülődniük, míg egy férfi csak felkel az ágyából, és már mehet is a dolgára.

10. A színészek Kudrow-t tartották a legokosabbnak annak ellenére, hogy a sorozatban szeleburdi szerepet játszott.

Friends - Season 1

A US Weekly szerint Phoebe és az őt alakító Kudrow között mindössze annyi volt a közös, hogy „mindketten ugyanolyan jól tudtak viccet mesélni.” A magazin is nagy lexikális tudásáról írt, és Cox is megjegyezte, hogy „ő a legintelligensebb ember, akit valaha ismertem.”

11. Még azelőtt, hogy a sorozatban egy párrá váltak volna, Cox azt mondta, ha Monicának választania kéne egy barátot, Chandler lenne az.

99coxperryku_20000529_08992.jpg

Ezt az Elle magazinnak mondta el 1997-ben, amikor arról kérdezték, a sorozatbeli énje kit választana párjának. „Chandlert, mégpedig azért, mert a szarkasztikus személyisége pont passzolna Monicáéhoz.” A két karakter végül a 4. évad záróepizódjában jött össze Londonban, pont egy évvel azután, hogy Cox a fentieket nyilatkozta.

forrás

Ha tetszett az összeállítás, oszd meg barátaiddal!


Friss cikkek a címlapról:

18 titkos (és bizarr) szokás, amit a nők soha nem vallanának be a férfiaknak

Ezeket minden lány csinálja titokban. Aki nem, az hazudik!

1. Nézzük magunkat a tükörben, amikor sírunk. Amikor valami szomorú, tragikus, felkavaró, vagy szívfacsaró dolog történik, és az arcunk úgy néz ki, mint egy felpuffadt nyers steakhús, a szemfestékünk az állunkra száradt, a maradék pedig a dekoltázsunkba folyik, addig bámuljuk saját magunkat a tükörben, amíg a torz arcunkon való csodálkozás elállítja a csapot. Instant problémamegoldás.

1814

 

2. Nem mossuk ki a melltartóinkat. Ez pontosan olyan, mint a férfi vs. farmernadrág szituáció. Tiszta, amíg be nem bizonyosodik az ellenkezője.

1813

 

Tovább a teljes cikkre »

Buborékfóliát tesz a torta szélére. A legvégére nagyon jó dolog lesz belőle.

A buborékfóliát mindenki ismeri: Elsődleges funkciója az, hogy törékeny tárgyakat szállítsanak és tároljanak bennük, de gyerekkorunkban (na jó, még ma is) főleg arra használtuk, hogy pukkasztgassuk a kis buborékokat.

Most mutatunk egy merőben új felhasználási módot, amit látva te is elámulsz majd és azt mondod magadban: ‘ezt nekem is ki kell próbálnom!’. Figyeld csak a videót, milyen egyszerűen készíti el ezt a rendkívül látványos tortácskát!

12 zavarba ejtő akkor és most fotó, amit talán nem kellett volna erőltetni

Tizenkét akkor és most fotó, amiket nem igazán gondoltak át készítőik…

Mert persze amúgy rohadt vicces, hogy a több évtizeddel korábbi fotókat a családtagok újra elkészítik, de azért gondoljunk bele…hogy festhetnek ezek a nappali falán, a kandalló felett? Az biztos, hogy a gyanútlan vendégek szemei mindig megakadnak ezeken a mesterműveken. Nekünk amúgy nagyon bejönnek, szeretjük a polgárpukkasztó dolgokat! És nektek hogy tetszenek a fotók? :D

zavarba1 zavarba2 zavarba3

Tovább a teljes cikkre »

25 probléma, amit csak nők érthetnek

nok

1. Magassarkúban guggolni egy nyilvános wc felett. Nem hiszem el, hogy erre a problémára még senki nem talált megoldást, semmilyen szolgáltató egységben senki nem ül le a deszkára, ide valami forradalmi találmány kéne.

2. Amikor folyamatosan éhes vagy, de amint bármit megeszel, folyamatos bűntudatod lesz, ami pontosan addig tart, amíg újra éhes nem leszel, és ki nem magyarázod, hogy miért is kell újra enned, csak hogy utána megint bűnösnek érezhesd magad.

3. Amikor bikinit szeretnél venni, de a próbafülkék világítását úgy tervezték, hogy a bőröd minden egyes egyenetlenségén hatvankét fehér neon táncoljon, és minden egyes plusz kilód megháromszorozódjon, és inkább visszavedd a ruhád, hazamenj, és belesírj egy doboz fagyiba.

nok2

4. A filmekben mindig úgy zuhanyoznak a nők a fix zuhanyrózsa alatt, mint a Flashdance legendás vizes táncjelenete, a valóságban viszont nem szeretnéd, hogy vizes legyen a hajad, mert 48 perc mire megszárítanád és formáznád, ezért nyakból 90 fokkal megdőlve próbálsz körbe körbe forogni, hogy zuhanyzást imitálj.

5. Amikor a randid egy sóhaj után közli, hogy most jött ki egy nagyon komoly kapcsolatból.“Köszönöm az időzítést, és hogy én lehettem a szerencsés, aki teljesen feleslegesen öltözött ki és próbál felnőtt módra társalogni, mert egy seggfej egy lépéssel az elvárt után dobja be az exkuzáló tényezőt.”

6. Vagy kettő percbe telik felöltözni, vagy három óra alatt sem sikerül.

nok3

7. Amikor nincs rajtad smink, mindenki azt hiszi, hogy beteg vagy, amikor viszont van, akkor biztosan valaki meg fogja jegyezni, hogy természetesen mennyivel szebb vagy.

8. Amikor szeretnél online vásárolni, telepakolod a kosarad, majd lebeszéled magad mindenről, mert egyrészt be kéne regisztrálnod, és ez túl nagy elhivatottság, másrészt pedig a női ruhák méretezését fejjel lefelé, csukott szemmel, és részegen számokra bökve végzik, szóval esélyed sincs arra, hogy az egyébként te méretedként aposztrofált verziójú ruha ne csak a fél combodra menjen fel.

9. “Bárcsak olyan vékony lennék, mint régen, amikor azt hittem, hogy kövér vagyok.”

nok4

10. Amikor nem tudod eldönteni, hogy jól nézz ki, vagy megfagyj. Tudod, hogy itt nincs jó döntés, és hogy mindenképp meg fogod bánni bármelyik is lesz a befutó, és irigyen fogod nézni valaki meztelen bokáját, vagy belül szőrmés tollkabátját.

11. Amikor gondosan eltávolítottál minden szőrszálat a habtestedről, csak hogy végül semmi ne történjen aznap este.

12. Meg egyébként is, hogy lehet, hogy semmi nem történik? Még annyi sem, amit felháborodva visszautasíthatsz? Nem tetszel neki? Meleg? Régimódi úriember? Nem kíván? MELEG?

Tovább a teljes cikkre »

20 szó, ami teljesen új értelmet kap, ha van egy macskád

Van macskád? Akkor ez nagyon ismerős lesz. Mert ha macskát tartasz, minden szó új értelmet nyer, a kis szőrös kedvenc fenekestül felforgatja az ember életét, legyen szó az élet bármilyen területéről. De mi így szeretjük őket! :)

1. Billentyűzet

Ha nincs macskád: Ezzel tudsz írni a számítógépen.

Ha van macskád: A macska egyik legkedveltebb pihenőhelye – ezzel jelzi, hogy ideje abbahagynod a munkát/játékot.

cica6

 

2. Dagasztás

Ha nincs macskád: Ezt csinálod a kenyérrel, mielőtt a sütőbe rakod.

Ha van macskád: Ezt csinálja veled a macskád. Minden nap.

cica14

 

 

3. Lézermutató

Ha nincs macskád: Egy eszköz, amit tárgyalásokon a prezentációidhoz használsz.

Ha van macskád: Egy eszköz, ami arra jó, hogy órákig elszórakoztasd a macskád anélkül, hogy meg kéne mozdulnod.

cica16

 

4. Zuhany

Ha nincs macskád: Alapvető tisztálkodási folyamat, melyet az emberek általában egyedül végeznek.

Ha van macskád: Alapvető tisztálkodási folyamat, melyet te a macskád társaságában végzel.

cica17

Tovább a teljes cikkre »

Miért nem mosnak a férfiak?

Egy fotósorozat, amitől potyog a könnyem a nevetéstől :D

A férfiaknak általában nem gyűlik meg a baja a háztartási gépekkel, elektromos eszközökkel.

Van azonban egy szerkezet, amely mindig is fejtörést okozott nekem, és férfitársaimnak. Ott bujkál sunyin a fürdőszoba egyik sarkában, és csak röhög magában, amikor fejvakarva állok előtte.

Misztikus gépezet ez a mosógép. Tele számunkra érthetetlen ábrákkal, jelekkel. A nők valahogy mégis megfejtik ezt a nem e világi nyelvezetet, emiatt csodáljuk is őket.

A következő pár képben megpróbálom illusztrálni, mit jelentenek nekünk, férfiaknak a gépen lévő ábrák. Így már talán érthető, miért nem szoktunk mi soha mosni…

mos7 mos6 mos5 mos4 mos3 mos1 mos2

Megdöbbentő igazságok a macskák viselkedéseiről – amit eddig egy szakértő sem mondott el neked

Azt hiszed, mindent tudsz a macskádról? Tévedsz!

Persze kizárólag a poén kedvéért :)

Ugrás előtt az égnek emeli a hátsóját, és billegeti:
funny-gif-cat-butt-ready-pounce
A “szakértők” szerint: ezzel a mozgással pozicionálják magukat a tökéletes támadáshoz.
A megdöbbentő igazság: a macskáknak műholdas jeladó van a fenekükben, amit rendszeresen újra kell kalibrálni, hogy fenntarthassák a kapcsolatot anyabolygójukkal.

Ide-oda gurulnak a szőnyegen:
funny-gif-cat-rolling-back-carpet
A “szakértők” szerint: a cica játszani hív téged.
A megdöbbentő igazság: kínai kaját evett, és vonaglik a fájdalomtól. Ne adj neki több csípős csirkét!

Rádpislognak:
funny-gif-cat-making-squinty-eyes
A “szakértők” szerint: ha rád néznek, és lassan becsukják a szemüket, majd újra kinyitják, az a bizalom jele.
A megdöbbentő igazság: a cicád szeme túl érzékeny a fényre, és azt akarja veled közölni, hogy ideje lenne már egy új Ray Bant venned neki. Mert ízlése is van. Tovább a teljes cikkre »

Emlékszel még? Az MSN íratlan szabályai

Amikor még sehol nem volt a facebook, se a viber, itt beszéltük meg a mindennapi dolgokat mindenkivel. Bizonyára sok olvasónk vidám nosztalgiával tekint az “MSN”-re azaz a Windows Live Messengerre. Összegyűjtöttük a néhai kedvenc csevegőprogramunk legalapvetőbb szabályait. Rátok mennyi volt igaz? :)

Összeszedtük nektek a legalapvetőbb MSN-es szabályokat és hülyeségeket, amiket mindenki csinált és betartott. Fogadjunk, hogy te is :)
1) Először is a neved: minél több színes és különleges betű volt a nevedben lehetőleg jó sok smiley-val és menő zenekarok nevével vegyítve, annál királyabb voltál
2) Ha bekapcsoltad azt a funkciót, ami kiírja neved mellé, hogy milyen zenét hallgatsz, csak cool számokat mertél hallgatni, ilyenkor a disney mesék főcímdalai parkolópályára kerültek
3) Ha bejelentkeztél, még legalább egy 15 percig nem szabadott ráírni arra, aki érdekelt, nehogy azt higgye, hogy csak miatta jöttél fel MSN-re
4) Azokat a smiley-kat, amik az egész ablakot elfoglalták és mozogtak, mindenki gyűlölte
kiss-wink
5) Ennél már csak egy rosszabb volt: a rezgő üzenet küldése, azzal tényleg ki lehetett kergetni valakit a világból
6) Ha valaki volt olyan merész, hogy zenét küldött neked, akkor legalább 2 órán keresztül tartott a fájlátvitel. És nyilván a felénél elfelejtetted és bezártad az ablakot, vagy mentél a dolgodra, és a windows épp akkor telepített egy frissítést, és újraindította géped
7) Minél több haverod volt a listádon, annál menőbbnek érezted magad, úgyhogy boldog-boldogtalant felvettél, olyanokat is, akivel csak egyszer beszéltél valami buliban
BIno-u5CUAI_lNS
8) Egy kapcsolatot tulajdonképpen csak onnantól vehettél komolyan, ha már mindketten kiírtátok a nevetek mellé a másik nevét és a (L) ikont.
9) Voltak viszont olyan retardált ismerőseid, akik egy csomó betű helyére kis képeket szúrtak be, és ettől teljesen olvashatatlan lett az összes üzenetük
BGUAGjfCYAAq9Kc1

10) Kevés szánalmasabb dolog létezett, mint a státuszod “láthatatlan”-ról “elérhető”-vé való váltogatása, hogy észrevegyen végre a szíved választottja, és rád írjon.
Na magatokra ismertetek valamelyikben? :)

Királynő! Csak 10 kilót akart fogyni, most több tízezren követik. Hihetetlen :O

Csak a súlyfeleslegtől szeretett volna megszabadulni, az eredmény az lett hogy mindenki felfigyelt rá és a módszerére!

Csak a súlyfeleslegtől szeretett volna megszabadulni, az eredmény az lett, hogy mindenki felfigyelt rá és a módszerére!

koeeth

Kerekebb és nagyobb mellek már 2 hét után is! Elárulom a módszeremet:

Ha te is feszesebb, formásabb kebleket szeretnél, ezt a módszert mindenképp meg kell ismerned. Ezzel a teljesen természetes összetevőkből készült krémmel néhány hét alatt elképesztő változáson mehet keresztül a dekoltázsod.

Kattints ide, hogy többet megtudj erről a krémről!

Ez a természetes krém egyrészt megemeli és feszesebbé teszi a megereszkedett melleket, valamint a kisebb kebleket is formássá, teltebbé varázsolja. Mellékhatásai nincsenek, a bőrödet is feszesebbé is simábbá varázsolja.

Tudjuk jól, hogy minden nő nagyon érzékeny a testére, és szeretne formás, vonzó testet. Ezzel a krémmel egy lépéssel közelebb kerülhetsz az áhított eredményhez. Kattints ide, hogy többet megtudj erről a krémről!

ciccd